Naslovna Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge Portala „Extra – Naše Mesto“.

Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

„Extra – Naše Mesto“ ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti Portala „Extra – Naše Mesto“ da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Sve vesti, intervjui i ostale informacije se smeju objavljivati, kopirati i deliti BEZ IZMENE i UZ OBAVEZNO NAVOĐENJE IZVORA (Izvor: Extra – Naše Mesto ). Pored toga klikom na link, korisnik će direktno biti upućen na izvorni tekst na našem portalu! (NE SME DA SADRŽI NO FOLLOW).

NAPOMENA:

Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

Portala „Extra – Naše Mesto“ zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo Portala „Extra – Naše Mesto“, ne smatraju se delom portala i Portal „Extra – Naše Mesto“ ne snosi odgovornost za njih.

Zaštita privatnosti

Portal „Extra – Naše Mesto“ poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca sajta.

Podatke ostavljene prilikom slanja komentara, Portal „Extra – Naše Mesto“ neće davati na uvid trećem licu.

Posetiocima Portala „Extra – Naše Mesto“ strogo je zabranjeno:

  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
  • objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
  • objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

Portal „Extra – Naše Mesto“ ne odgovara za komentare posetilaca koji su odraz njihovog mišljenja.

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk (od 15. novembar 2013. godine) korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice Portal „Extra – Naše Mesto“ uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem e-maila info@hotelmanager.rs.

Izmene uslova korišćenja

Portal „Extra – Naše Mesto“ zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku.

Portal „Extra – Naše Mesto“ neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.